Hodnocení obchodu

4,9 113 hodnocení
5
110x
4
2x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
K Avatar autora | 27/03/2019
Jsem velmi spokojená! Rychle dodání a super domluva. Vřele doporučuji :)
E Avatar autora | 25/03/2019
Jsem velmi spokojená. Krásné a kvalitní věci, rychlá komunikace.
LD Avatar autora | 25/03/2019
Rychlá komunikace, brzké dodání, krásné zboží.
P Avatar autora | 22/03/2019
Spokojenost, rychle dodání. Z oblečení je velká radost
LJ Avatar autora | 22/03/2019
Vše v pořádku, z bot mám velkou radost :)
T Avatar autora | 21/03/2019
Super přístup,rychle dodání za me ????????
K Avatar autora | 21/03/2019
Skvělý obchod, blesková komunikace a krásné voňavé zboží, které je dokonale zabalené i s malou sladkou pozorností ☺️❤️
Avatar autora | 18/03/2019
S obchodom som veľmi spokojná ❤️
R Avatar autora | 18/03/2019
Som veľmi spokojná :)
JP Avatar autora | 15/03/2019
Naprosto spokojen, zboží je dle mého očekávání, dobrá komunikace a rychlost dodávky. Jindra
A Avatar autora | 12/03/2019
Bohužel musím udělit negativní hodnocení. Uplynul víc jak měsíc od mé objednávky a balíček stále nikde. Několikrát jsem se snažila dovolat, ale nikdo mi to nezvedal. Psala jsem několik mailů s dotazy, kde se má objednávka zatoulala, ale do teď jsem se nic nedozvěděla. Vidím zde jen samé kladné hodnocení, tak mě mrzí, že ho nemohu dát také. :(
B Avatar autora | 06/03/2019
Naprostá spokojenost. Bezproblémové jednání a skvělá kvalita. Můžu jedině doporučit!!
A Avatar autora | 05/03/2019
Určitě nenakupuji naposledy. Výborná komunikace, kvalitní zboží, prostě naprostá spokojenost ????
MM Avatar autora | 05/03/2019
Naprosto skvělý výběr zboží pro každého, oceňuji profesionální chování a maximální ochotu. Všechno oblečení vypadalo stejně jako na fotgrafii a přišlo mně i krásně zabalený. Rád bych tento e-shop doporučil i těm, co na internetu běžně nenakupují. 100% spokojenost
EM Avatar autora | 05/03/2019
Mockrat doporucuji.zbozi doslo v poradku a plavecky perfektne sedly. E-_-shop je prehledny a krasne udelany. ???? Jeste chci vyzdvyhnou komunikaci se slecnou, ktera vyrizovala mouobjednavku!
A Avatar autora | 05/03/2019
Spokojenost :) vše za 1
M Avatar autora | 05/03/2019
Byla jsem spokojená s nákupem, rychlé dodání a zboží v naprostém pořádku????. Určitě doporučuju????
GF Avatar autora | 01/03/2019
Boty super - doporučuji
P Avatar autora | 21/02/2019
Máte moc krásné zboží, ktere je v 100% kvalitě. Mohu jenom doporučit.???? Věci mi přišly moc pěkně zabalené a veškerá komunikace s Vámi byla vždy na jednicku.???? Určitě u Vás zase rada nakoupím.
P Avatar autora | 20/02/2019
Určitě bych doporučil každému kdo E-shop navštíví, s oblečením není jediný problém a bonusem je výborná komunikace a rychlé doručení ????
Nahoru
113 položek celkem